Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 13, 2014

Ahir

Una sortida perseguint temps a dalt de la bike. 


Havíem de sortir a una hora prudent per mirar de no coincidir amb els apassionats de la platja. Així ho hem fet, i tot i que ens ha sortit bé caldrà sortir una hora abans per filar millor l'agulla, és a dir a les set. 


La platja m'agrada molt, mirar-la mentre hi passo ara a l'estiu, com ahir, o per gaudir-ne com a part del trenc d'alba de la resta d'estacions. Per ser-hi quiet descansant, o en una estadi intermitent de descans sota un sol extrem i un bany cada cop que ja no gaudeixo de l'exposiciò al sol, ara ja fa uns anys que aquesta modalitat no és marca de la casa. 

Sí que ho és marca de la casa, ser dins del motllo del biker tipus IMBA del 2008. Un dia ja us en parlaré una mica més, o no, vull dir que no ho faig ara perquè segurament no coincidiríem, i tampoc es tractaria d'anar cercant propostes incomprensibles, oi que no?

L'anada va ser intensa pel què fa a converses de MTB, omg, omg, omg. Normal, entre components, recanvis i equipaments per les estacions fredes, i les caluroses d'ara, teníem conversa llarga, i ja no et dic res de fites properes de bike. 


A mig camí, o el què havia de ser-ho, aturada per comprar el dinar, i a aquest punt és a on som, a mig camí des d'ahir a l'hora de dinar ben tocada. Ja us exposaré com camina la jornada de MTB avui, ara però tocarà fer un bon esmorzar. 

MTB, MTB, MTB.


Equipats d'estiu, portàvem la Lite pels pronòstics de pluja, i per la prevista arribada a casa de matinada, sense eines, coincidències, amb en Xavier fins a Canet, cap incidència, rodant entre els 25°C i els 30°c però ajudats per un aire fresc.  Aigua, 750 ml. menjar, pa i xocolata, a Sant Pol el primer,  a Blanes el Mix, sense llums encesos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada