Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 21, 2012

Després d'una aturada

Ve una arrancada, i així successivament.

Un primer inici de dia amb dos cafès, besnét d'indià té això, m'agrada el cafè, mtb, mtb, mtb.


Una primera ullada des del festejador de casa i veus que la jornada coincidirà amb el pronòstic, dia tèrbol,  però això serà després perquè si vaig ràpid a equipar-me podré encara evitar la grisor del què ha de ser la resta del dia.

Un inici de dia com aquest val una aposta per sortir tot seguit, i tant que sí.


Amb un 17º-10ºC tens clar que no serà un dia de patir fred, però sense sol, penses, la temperatura és aquesta però i la sensació de fred quina serà?

La primera sensació després de rodar amb la Niner-CX de dilluns, com m'agrada la meva Vicious, i en cap cas perquè la Niner no anés molt bé, si no per la modalitat, MTB i single speed, avui per avui és sensacional i únic per a mi, demà?


A aquest punt, a peu de mar, la temperatura ja era de 14ºC, és a dir perfecte per rodar i rodar.

Quan vens d'una sortida com la de dilluns, d'un dinar com el de dilluns, d'un Festival de bikes com el de diumenge, d'un dinar com el de diumenge, d'una sortida Trinxes com la de dissabte i el seu Festival de dinar corresponent.

Trinxes.
I si hi sumes una pila de pastissos passades les hores, la jornada de bike té un to curiós.


Demà si hi ha dia BO, ja sé què parlaré amb en Jordi, anirà de tortells de nata i de crema.


Per aquests motius que us esmento, penses, calma que avui arrossego dues garrafes de litre, alerta que encara em puc fer mal.

Després vas veient que no és tal la situació, i que sense ser un dia sensacional, pel què fa a sensacions, sí que la sortida té el to suficient per ser una bona sortida de bike.

També adonar-te que ja no tindrem més sol, fa que tot agafi un to més solemne, si més no per a mi, menys festival d'entrada, i dic d'entrada perquè després d'Irlanda poc hi té a veure el temps per gaudir d'una magnífica jornada de MTB. Però avui rodant sol, sense sol, en primer terme la pensada ha sigut, no fa fred, planer, senzill.


Mentre pedales, com dilluns, pel fet de ser dies de transició, a on cerques rodar i rodar, moltes idees, moltes propostes d'aventures de bike em venen al cap. Inevitable no pensar en la sortida de dilluns, inevitable. Per la novetat de la bike, una bike amb rodes de CX i manillar de carretera, i per la proximitat d'aquesta a la jornada de diumenge, una bike Niner un Festival Niner.

Després un cop a Caldetes, un cop has deixat enrere el Passeig dels Anglesos i començo a escalar cap a Milans del Bosc, els pensaments ja són si bé ni els mateixos, ni similars, sí fins i tot igual d'emocionants.

Curiós perquè dilluns amb la Niner vaig tenir molt bones sensacions, assentat, i amb les mans a la part central del manillar de carretera. Per a mi va ser molt enriquidor, pedalar per carreteres, pistes i corriols en aquesta posició que us esmento, de 10/10.

Dilluns Niner CX.
I dic curiós perquè avui en cap instant m'ha vingut pel cap la Niner, vull dir cap característica pròpia d'aquesta en detriment de la Vicious, de fet les geometries de les dues són les geometries,  les rodes amb un comportament com les de la meva, frens de disc, no hidràulics és veritat, però de disc, en resum la diferència únicament el manillar, podrem dir, home i la Niner-CX és molt més ràpida per la menor secció del pneumàtics, segurament però fent-la roda amb una sola marxa, poc puc córrer jo.


El fet és que avui amb la Vicious tot seguia a on era diumenge, mtb, mtb, mtb.

Amb el pas dels quilòmetres, la temperatura encara més interessant, fet que ha implicat escalar sense la Lite, però amb els guants d'hivern.

A l'inici de la pujada a la Colònia Andersen, dubto si desviar i escalar fins a Coll de Pollastre, però em frena el tram que he de fer després, però crec que d'aquí a res serà tram alternatiu, encara no, però crec que serà.


A aquest punt la foscor de les Fades era més present que el fet de ser de dia, de dia a primera hora del matí.

Sense incidències, sense coincidències, sense aigua, sense menjar, amb eines, sense càmera de recanvi, amb funda de seient per si plou, ben agafada a sota del Brooks.

Equipat de tardor, però amb culot d'estiu i camals.

Dies de MTB.


Un vol de Drac curiós avui, entre Dracs gaudir de la imatge de l'inici del dia, et dóna una sensació que el dia serà diferent, i de fet així ha sigut. De fet faig una previsualització de la crònica i penso, quin Festival de quatre dies, quin Festival de quatre dies de MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada