Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 07, 2012

Components

Venen cap a casa els Shimano XTR pedals.

Pedales de competición Shimano - XTR PD-M980 XC


De la llista de pendents els pedals no estaven a la llista certament, però com sempre, no vull arrossegar aquest problema.


Els Crank Brothers de la Vicious feia dies que avisaven que passaria, perquè amb les cales noves em descalava, això sí puntualment.

Resum, tornem a pedals Shimano, cuidarem un xic menys els genolls,  a canvi d'una millora de fiabilitat, el què era evident és que a Canberra no s'hi pot anar amb aquesta inseguretat, pel què fa al tema pedals.


Sí que restauraré però els Crank Brothers 4ti, però d'entrada no rodaran més, passaran a formar part de la llista de components interessants de casa, que és llarga, i per a mi, molt interessant. Entre els CB Egg Beater SL, les molles d'aquests i les 4ti, podré restaurar aquests darrers.

També és una realitat que perdem eficiència en fang, certament.

Demanada, la funda pel Brooks.

Brooks Sattelüberzug

La funda del Brooks, després  de les pluges del Roc d'Azur, necessito la funda, cal cuidar aquesta joia.

Demanat també la cinta de cuiro pel manillar de la Spot Brand.

Brooks Lenkerband aus echtem Leder

Deixem enrere els punys de manillar, i entrem definitivament a la cinta de cuiro de manillar, sempre podem fer un pas enrere, o dos i tornar als punys, i tant que sí.

La cinta de manillar per a la Spot Brand ja és un pas segur, a mi em va sensacional, senzillament fins avui perfecte, demà he de pensar que també.


Demanat també la clau Torx del 15 Park Tools.

Park Tool Torxschlüssel mit P-Griff PH-T

La clau Torx, si no hi ha la T15 no hi ha canvi de pastilles dels R1, el dilema, en cursa si fons pastilles què fas?

Excepte la cinta de manillar la resta, necessari, ja.

Pedals ja no en tinc cap més de recanvi, als darrers mesos han mort dos dels Crank Brother Egg Beater, els 4ti, i els SL, per això venen els dos parells de pedals XTR. Vull dir si demà mort un altre Egg Beater ja no podem pedalar fins l'arribada d'uns nous pedals.

Ara caldrà passar les cales del calçat a de Crank Brothers a Shimano, perquè crec que no esperarem a gastar els Crank Brothers, arriscat, penso que cauran tots properament, no cal, els deixo per un ús puntual d'emergència. Tins cales Shimano encara de l'etapa Shimano de fa uns anys, no per a tot el calçat, o sí, i no en tindré cap de recanvi.

MTB, MTB, MTB.

Bé, ara ja temes de millora de les bikes, millores pensades amb temps.


Dies de MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada