Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 13, 2012

Ahir, jornada de prudència

Pel fet què a 10,5ºC de temperatura com m'abrigo?

Perquè això era a primera hora, les 7 tocades, després encara va pujar més aquesta temperatura.

Però la prudència va imperar, vull dir què quan penso si passar fred o passar calor, ara a la tardor sempre tinc dubtes.

Pel fet que fa dos anys vàrem decidir equipar-nos per l'hivern, anant a Irlanda a cercar els equips, això també va anar agafat de la mà dels equipaments de tardor.

Per aquest motiu, ara miro el pronòstic del temps a la zona per on he de rodar i selecciono l'equipament en funció d'aquest pronòstic.


Ahir estava clar, 10,5ºC-18ºC, toca jaqueta-mallot Assos pel fet de ser primera hora, és a dir si sóc proper als 10 graus, toca Assos, i si sóc proper als 18ºC, que seria a l'hora de dinar normalment, tocaria mallot Castelli.

Arxiu.
Motivada la selecció perquè l'Assos a diferència del Castelli,  porta paravent al pit.

Arxiu.
Per sota dels 10ºC, entre els 8º i els 14ºC, tocaria la jaqueta Pearl Izumi que porta paravent a pit i a mànigues, i té obertures amb cremallera als laterals del pit, d'aquesta manera pots refrigerar millor passades les  fredors de primera hora.

Per sota d'aquestes temperatures, que són a aquestes dates a punt d'aterrar, ja serà motiu d'una propera crònica.

Avui a dos quarts de set del matí 10ºC a casa, 4,5ºC a Santa Agnès, 5,5ºC a Llinars, i 10ºC a Sant Celoni amb diferències entre ells d'un quart d'hora, aquest cop sense bike.


Arxiu.
Sobre el tema jaqueta, jaqueta-mallot, o mallot, sempre sortint portant l'assegurança del Lite, vull dir una mena d'impermeable molt fi, que porto sempre baixant, sempre, i també tota l'estona als primers vint minuts de la sortida. Peça  indispensable tot l'any menys a l'hivern que toca el Lite de Gore. i la diferència és que aquest darrer protegeix pel vent com els altres Lite, però aquest també contra la pluja.

Tema guants, surto amb els d'hivern, fent equip amb la Lite, i quan em trec la Lite em trec els guants, per quan començo a baixar, repetir a  l'operació a la inversa.

Per què no en tinc prou amb la Pearl Izumi i els guants d'hivern? vull dir, quina necessitat tinc d'aquests canvis mentre pedalo, ve contestat pel fet que pedalo molt a gust sense calfreds i sense calorades, molt a gust, i aquests detalls que us esmento, cuidar aquests detalls, entre molts  d'altres,  fa que la sortida es repeteixi un dia darrera de  l'altre.

Un altre aspecte a detallar quan parlo de jaqueta, o de mallot, o de la Lite, és la tèrmica que per sobre del 10ºC ara per ara per a MTB, sempre sense mànigues, i prima, per què? perquè si no passo molta calor, és a dir, a aquestes temperatures jo no puc rodar amb una tèrmica de màniga llarga, per prima que sigui. Aquest darrer aspecte crec que és el més important, vull dir què cap d'aquests dies he arribat amb la tèrmica molla, fet que si hi sumo que no he passat fred ni calor, tot agafa el seu millor sentit.

Remarcar que aquesta exposició té d'interessant el parlar-ne, no seguir cada un dels criteris que us exposo, sí que crec que és interessant fer la reflexió sobre temperatures-tipus d'equipament.

Incidències, cap.

Coincidències, cap.

Eines, totes, sense càmera de recanvi.

Menjar, cap, veure, cap.

Un ritme baix, una sortida marcada per les imatges de la sortida de diumenge, certament.

MTB, MTB, MTB.

Quina sensació de ser afortunat per rodar a les set del matí tocades a 10ºC i fins i tot a 12ºC a plena tardor, i més passant aquest matí amb la VW per Santa Agnès i veure com la temperatura queia per sota dels 5ºC.

Dic això i penso, tinc equipament 100% d'hivern, per a temperatures per sota dels 5ºC, fins i tot si milloro la combinació de les tèrmiques, per sota dels 0ºC.

Dies de MTB.

Kilfinane propera etapa. Títol d'una propera intervenció no la propera, i a on el Gore serà imprescindible, mtb, mtb, mtb.

Ens preparem per anar a dinar d'aquí a una estoneta? i tant que sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada